GYŐRLADAMÉR
község hivatalos honlapja

Hírek

Felhívás Mátyás Király utcai lakosok számára

2020-03-23 Tisztelt Lakók!

Értesítjük Önöket, hogy a STRABAG Általános Építő Kft. 2020. március 24-én (kedden) megkezdi a Győrladamér, Mátyás király utca felújítási munkálatait.
Az előkészítő munkálatok előreláthatóan a 2020. március 26-ig (csütörtökig) tartó időszakot veszik igénybe. Ezen időszak alatt a forgalom nem, vagy csak kis mértékben kerülhet akadályoztatásra.
Az aszfaltburkolat építése várhatóan 2020. március 26-án (csütörtökön) kerül kivitelezésre. Felhívjuk figyelmüket, hogy az aszfaltozási munkák ideje alatt (reggel 7:00 és délután 17:00 között) a lakóingatlanokra történő ki- és behajtás, illetve a parkolás és az úton való közlekedés nem lehetséges. Az aszfaltozás után, a padka- és árokkészítési munkák kivitelezésekor ismét enyhébb forgalmat érintő korlátozásokra számíthatnak.
Kérjük Önöket, hogy amennyiben az aszfaltburkolat építésének napján szeretnék használni gépjárművüket, úgy reggel 7:00 előtt szíveskedjenek elhagyni a munkaterületet, hiszen később a közlekedésre már nem lesz lehetőségük.

További információval a helyszínen tartózkodó művezető kollégánk szívesen áll rendelkezésükre.
Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

Tisztelettel:
STRABAG Általános Építő Kft.

KÖZLEMÉNY

2020-03-20

Család-és Gyermekjóléti szolgálat közleménye

2020-03-18 Tisztelt Lakosok!

Jelen helyzetre való tekintettel a személyes ügyfélfogadás határozatlan időre szünetel, ez idő alatt telefonon vagyok elérhető az alábbi telefonszámon.
Kérlek benneteket, hogy vigyázzatok magatokra!
Elérhetőség: +3620/523-6878
Kolontáriné Bejczi Laura családsegítő

Közösség