GYŐRLADAMÉR
község hivatalos honlapja

Hírek

Óvodai és Bölcsőde beiratkozás

2020-04-06 Tisztelt Lakosság!

A Győrladamér Bóbita Óvoda és Bölcsődei beiratkozáshoz szükséges formanyomtatvány megtalálható a Dokumentumok mappa - Óvodai és Bölcsőde beíratás almappában!

Nemzeti Agrárgazdasági Kamar tájékoztatója

2020-03-27 Tisztelt Tagunk!

Köszönjük, hogy munkájával továbbra is támogatja a társadalmat, még ebben a mindannyiunk számára nehéz helyzetben is! Falugazdászaink mindent elkövetnek azért, hogy továbbra is zökkenőmentessé tegyék az ügyintézést és maximális támogatást nyújtsanak tagjainknak.
Tudjuk, hogy az egységes kérelmek benyújtása kiemelten fontos mind az Önök, mind a Kamara számára, ezért igyekszünk minden lehetséges formában segítséget adni az ügyintézés során. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a kormányzati járványügyi rendelkezések értelmében megtette a szükséges intézkedéseket, amelyekkel tagjaink és munkavállalóink egészségét is óvni tudjuk. A kérelmek beadásának gördülékeny lebonyolítása érdekében új szabályozásokat vezettünk be, amelyekről folyamatosan tájékoztatjuk tagjainkat a www.nak.hu oldalon is!
Idén az egységes kérelmek szankciómentes benyújtása április 6. és május 15. közé esik. Fontos, hogy ebben az időszakban is kiemelten figyeljünk egymásra, ezért az alábbi lépéseket tesszük meg tagjaink biztonsága és magas színvonalú kiszolgálása érdekében:

· Egységes kérelem beadásban érintett tagjainkat falugazdászaink telefonon keresni fogják. A kérésünk, hogy várják meg ezt a telefonhívást, és a vírus megelőzése érdekében addig ne keressék fel személyesen a falugazdász irodát! Ha április 20-ig még nem kaptak telefonon értesítést, akkor hívják központi ügyfélszolgálatunkat a 06-80/900-365 számon a további tennivalók ügyében.

· Idén egy jelentős ügyfélkör számára lehetővé tesszük, hogy falugazdászaink által, telefonon keresztüli segítségadással, személyes kontaktus nélkül, vagy rövidebb személyes ügyintézéssel is beadható legyen a kérelem.

· Személyes ügyintézésre kizárólag telefonos vagy e-mailen történő előzetes időpont foglalással van lehetőség.

· Kérjük tagjainkat, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzenek, hogy ne kelljen az irodán kívül várakozniuk, ugyanis a megelőzés érdekében az irodákba csak az ügyintézés idejére engedhetjük be ügyfeleinket.

· Az Egységes kérelmek beadásának időszakára még komolyabb megelőző protokollt dolgozunk ki. Minden falugazdász irodában kézfertőtlenítőket helyeztünk el, naponta többször takarítunk, fertőtlenítünk, megteremtjük a feltételét, hogy a munkatársak és az ügyfelek kellő távolságban tudjanak egymással találkozni, ügyeket intézni.

Az EK beadások időszakában érdemes átgondolni és mérlegelni a szélsőséges időjárás okozta kockázatokat is, melyek a különböző növénybiztosítási lehetőségekkel védhetőek ki. Falugazdászaink ebben is tudnak segíteni.
Ha bármilyen további kérdése felmerül, a www.nak.hu weboldalunkon tud tájékozódni, a 06-80/900-365 telefonszámon pedig központi ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel válaszolnak kérdéseire.

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Felhívás Mátyás Király utcai lakosok számára

2020-03-23 Tisztelt Lakók!

Értesítjük Önöket, hogy a STRABAG Általános Építő Kft. 2020. március 24-én (kedden) megkezdi a Győrladamér, Mátyás király utca felújítási munkálatait.
Az előkészítő munkálatok előreláthatóan a 2020. március 26-ig (csütörtökig) tartó időszakot veszik igénybe. Ezen időszak alatt a forgalom nem, vagy csak kis mértékben kerülhet akadályoztatásra.
Az aszfaltburkolat építése várhatóan 2020. március 26-án (csütörtökön) kerül kivitelezésre. Felhívjuk figyelmüket, hogy az aszfaltozási munkák ideje alatt (reggel 7:00 és délután 17:00 között) a lakóingatlanokra történő ki- és behajtás, illetve a parkolás és az úton való közlekedés nem lehetséges. Az aszfaltozás után, a padka- és árokkészítési munkák kivitelezésekor ismét enyhébb forgalmat érintő korlátozásokra számíthatnak.
Kérjük Önöket, hogy amennyiben az aszfaltburkolat építésének napján szeretnék használni gépjárművüket, úgy reggel 7:00 előtt szíveskedjenek elhagyni a munkaterületet, hiszen később a közlekedésre már nem lesz lehetőségük.

További információval a helyszínen tartózkodó művezető kollégánk szívesen áll rendelkezésükre.
Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

Tisztelettel:
STRABAG Általános Építő Kft.

KÖZLEMÉNY

2020-03-20

Család-és Gyermekjóléti szolgálat közleménye

2020-03-18 Tisztelt Lakosok!

Jelen helyzetre való tekintettel a személyes ügyfélfogadás határozatlan időre szünetel, ez idő alatt telefonon vagyok elérhető az alábbi telefonszámon.
Kérlek benneteket, hogy vigyázzatok magatokra!
Elérhetőség: +3620/523-6878
Kolontáriné Bejczi Laura családsegítő

Közösség