GYŐRLADAMÉR
község hivatalos honlapja

Hírek

Adventi készülődés

2019-11-28 Készül szépül az idei Adventi Ünnepségünk helyszíne. Sokat és sokan tettek/tesznek ezért, melyet remélem értékelnek majd. Én biztosan !!! Talán ez az első közös megmozdulás az általam koordinált feladatoknál, ahol lakossági bevonás is volt, így ezúton köszönöm: Csiki Andinak aki felajánlotta a fát és ültet a helyére. Polgárőrségnek a szállítás biztosításáért, Szabó Balázs vezetésével), képviselőknek (kiemelten Rádi Attilának a kivágásnál nyújtott segítségért), Hivatal dolgozóinak (kiemelten Siposné Kovács Katalin a fényfüzér felhelyezésért, Lukácsné Ozsvárt Nikolett a díszek elhelyezésért), falugondnokok és karbantartó háttér munkájáért, Erdei Csaba és kollégája a kosaraskocsiért, Frézia virágüzlet, Erikának a mézeskalács ház díszítéshez a segítséget. Intézményeinek, óvoda és iskola vezetősége és természetesen a gyerekeknek, valamint a Nyugdíjasklubnak a meghitt műsorért.
Jöjjenek minél többen, várunk mindenkit szeretettel!

Pappné Kett Adrienn Polgármester

Advent 2019

2019-11-27 Szeretettel meghívjuk Önt és Kedves családját az Óvoda előtti téren 17:00 órakor tartandó adventi gyertyagyújtásokra:

2019. november 29.
Óvodások műsora

2019. december 6.
Nyugdíjas klub műsora

2019. december 13.
Iskolások műsora
17.30 Luca napi kézművesség - Iskola

2019. december 20.
17:00 Iskolások műsora a templomban
17:30 Betlehem szentelés,
Közös műsor (képviselő testület és hivatali dolgozók)

Az adventi műsorok után forralt borral, forró teával és forró csokoládéval valamint egy kis harapnivalóval várunk minden kedves érdeklődőt!
Kérnénk, hogy ehhez a meghitt közösségi élményhez részvételükkel járuljanak hozzá!
Pappné Kett Adrienn polgármester és Győrladméri képviselő-testülete tagjai

Véradás

2019-11-27 Helyszín: Győrladamér Bóbita Óvoda és Bölcsőde
Időpont: 2019. 12.17 (kedd) 16:00 - 19:00

Egészségház építése

2019-11-27 Tisztelt Győrladaméri Lakosok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket hogy, 2019. november 21-én képviselők testületi ülésen megtárgyalták a TOP 4.1.1-15-GM1-2016-00013 kódszámú projektet aktuális helyzetét. Az egészségház építési munkái körül kialakult jogi és műszaki problémák megoldása érdekében ügyvéd és szakértő bevonását tartjuk szükségesnek. Az építkezés befejezésére törekeszünk, kérjük a lakosság türelmét ezzel kapcsolatban!

Petőfi tér ideiglenes kialakítása

2019-11-27 Tisztelt Győrladaméri Lakosok!

A Petőfi tér fenyőfákkal és örökzöldekkel ellátott tér volt, mely jelképpé vált. Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a tér az idei évben IDEIGLENESEN lesz kialakítva, melynek komolyabb tervezése előkészítés alatt. Az idei rendezvényeinket az Óvoda és templom előtti téren tartjuk, ahová ezúton is szeretettel várunk mindenkit!

Optikai kábel kiépítési munkái

2019-11-27 Tisztelt Lakosság!

Az optikai kábel kiépítése miatt több megkeresését is kapott Önkormányzatunk! Megkerestük az érintetteket, akitől a következő tájékoztatást kaptuk:
"Társaságunk Győrladamér területén teljes optikai lefedő hálózatot fog kiépíteni. Ez a hálózat alkalmas lesz televíziózásra, telefonálásra és akár 1 Gbit/sec letöltési sebességű internetezésre.
A projekt teljeskörű lebonyolítására a Metalcom Zrt.-t bíztuk meg. Jelen pillanatban a tervezés folyamata a végéhez közeledik. Kivitelezésre a 2020-as évben kerül sor, de ennél pontosabb határidőt pillanatnyilag nem áll módunkban adni, mert a hálózatunkat fogadó erősáramú tartószerkezetek alkalmassá tételét az erősáramú szolgáltató fogja végezni/végeztetni, akik kapacitását és a jövő évi ütemezésüket még nem ismerjük."

Pappné Kett Adrienn Polgármester

Polgármesteri fogadóóra

2019-11-21 HA KEDD, AKKOR POLGÁRMESTERI FOGADÓÓRA

Tisztelt Lakosság!

Ezúton értesítem Önöket, hogy minden kedden 8-10 óra között tartom a polgármesteri fogadóórámat, melyre szeretettel várom Önöket!

Tisztelettel: Pappné Kett Adrienn Polgármester

Natúrparki táblák kihelyezése

2019-11-12 A mai nappal kihelyezésre kerültek a natúrparki település táblák!

Közösség