GYŐRLADAMÉR
község hivatalos honlapja

Felhívás

2020.02.07 9:53

Akár 6 millió forint támogatást is nyerhetnek a Civil Szervezetek.

Győrladaméri Civil Szervezetek FIGYELEM!!!

A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Információs Centrum címbirtokosa civil fórumot szervezett 2020.01.30-án (csütörtökön) a csornai Premontrei Apátság dísztermébe, melyről bővebben az alábbi linken tájékozódhatnak.
https://youtu.be/3fY8IIrHkNw

Várhatóan egy hónap múlva írják ki a pályázatot, és 5 milliárd forint keretösszegig nyújthatják be forrásigényüket a Magyar Falu programban. Az 5 ezer lélekszám alatti településen működő, ott székhellyel rendelkező civil szervezetek pályázhatnak. A támogatásokból rendezvényekre, vagy programokra 2 millió forintig lehet pályázni.
Ingatlanvásárlásra, ingatlanfejlesztésre 6 millió forintig lehet támogatást igényelni. Utóbbinál, amennyiben az adott ingatlan az önkormányzati, vagy egyházi tulajdonban van, ez esetben a civil szervezetnek már a pályázat benyújtásakor rendelkeznie kell hosszútávú ingyenes használatba vételi szerződéssel. Motorral hajtott jármű beszerzésére 4 millió forintig, egyéb eszközbeszerzésre 2 millió forintig pályázhatnak a civil szervezetek.
Reméljük Győrladamér esetében is eredményesen szerepelhetünk a Falusi Civil Alap pályázatain.
Sikeres előkészületeket!
Pappné Kett Adrienn

Közösség