GYŐRLADAMÉR
község hivatalos honlapja

Partnerségi hirdetmény

2021.09.13 15:52

Partnerségi hirdetmény és elektronikus lakossági fórum meghívó

Győrladamér településrendezési eszközök módosítása

 

Győrladamér Község Polgármestere - a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 41. § (2) bekezdés a) pontja előírása alapján, és Győrladamér Község Önkormányzata képviselő-testületének a településfejlesztéssel, a településrendezéssel és a településképpel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 4/2017. (III.14.) rendeletében foglaltak szerint – a TT-21310 munkaszámú „Győrladamér Településrendezési eszközeinek módosítása” dokumentációt partnerségi véleményezésre bocsátja.

 

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020.(XII.02.) Korm. rendelet előírása szerint a lakossági fórumot az Önkormányzat elektronikus úton folytatja le, az észrevételeket és javaslatokat a közzétételtől, video-konferenciától számított tizenöt napon belül lehet megtenni, kizárólag elektronikus úton.

 

A lakossági fórum témája:

  • Győrladamér településrendezési eszközeinek módosítása - véleményezési szakasz (msz: TT-21310)

 

 

A módosítási dokumentáció megtekintéséhez kattintson ide vagy másolja a böngészőjébe a következő linket:

https://1drv.ms/u/s!Apw0qvLbzC8shOMiLpUKBhfJDmt6YA?e=A6PEz9

 

Az elektronikus lakossági fórum időpontja:

  • 2021. szeptember 21. 8.00 óra

 

Az elektronikus lakossági fórum kapcsolódási linkje:

 

https://meet.google.com/rzj-dozp-aws

 

 

A fórumhoz okostelefonon a Meet alkalmazás telepítése után, számítógépen a kapcsolódási linkre kattintással vagy a link böngészőbe történő bemásolásával lehet kapcsolódni. A kapcsolódás engedélyezése 7.55-től 8.30-ig (vagy a fórum végéig) történik.

A lakossági fórumot követően 2021. október 6-ig a témával kapcsolatban a partnerek észrevételeket, javaslatokat tehetnek elektronikus levélben a polgarmester@gyorladamer.hu e-mail címre.

Győrladamér, 2021. szeptember 13.

Pappné Kett Adrienn s.k

polgármester

 

Közösség