GYŐRLADAMÉR
község hivatalos honlapja

Tájékoztatás 1401 j. Győr-Mosonmagyaróvár ök. út felújítása, aszfalt kötőréteg építés

2022.04.28 11:42

Tájékoztatás

Projekt: 1401 j. Győr-Mosonmagyaróvár összekötő út 3+789 – 6+860 km szelvények közötti szakasz felújítása
Tárgy: Aszfalt kötőréteg építés Győrzámoly, Rákóczi úton, a Szabadság és a Határ utcák között
A STRABAG Általános Építő Kft. a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-vel kötött vállalkozási szerződés keretében a 1401 j. Győr-Mosonmagyaróvár összekötő út 3+789 – 6+860 km szelvények közötti szakaszán (Győrzámoly közigazgatási területén) burkolat felújítási munkát végez.
A Zámoly-csatorna feletti híd jobb oldali félpályáján a híd felújítási munkák kivitelezése az ütemtervnek megfelelően készül. A híd felújításának soron következő üteme a bal oldali félpályát érinti. A Zámoly-csatorna híd bal oldalán végzett bontási és építési munkák kivitelezése előtt, a híd jobb oldalán és az útpályán (Rákóczi úton) 6+250 km szelvénytől a 6+860 km szelvényig kötőréteg beépítésére kerül sor. A fenti szelvény határok a Szabadság körút és a Határ út utcák közötti szakaszát érintik a Rákóczi utcának.
Az aszfalt kötőréteg beépítése 2022.05.04.-én szerdai napon történik, reggel 7.00 órától délután 18.00 óráig. Az aszfaltozási munkák ideje alatt a közúti forgalmat jelzőőrök irányítják. A zavartalan munkavégzés érdekében a Rákóczi úton az Ancsali úti és a Diósi úti csomópont lezárásra kerül. Az Ancsali és Diósi útról kihajtani a Rákóczi útra, illetve a Rákóczi útról lehajtani az Ancsali és Diósi utak irányába, a kivitelezés ideje alatt nem lehetséges. Mindkét utca viszonylatában a Határ úti csomópont biztosít csatlakozást.
A reggeli és a délutáni csúcsforgalom idején a munkavégzés jelentős torlódásokat okozhat. Kérjük a Tisztelt közúti forgalomban részt vevőket, hogy a jelzett napon és időszakban amennyiben lehetséges az érintett útszakaszt kerüljék el, vagy ha nem, abban az esetben számoljanak nagyobb menetidővel.
A kivitelezést végző STRABAG Általános Építő Kft. az útfelújítási munkák miatt a közúti forgalomban, illetve a tömegközlekedésben részt vevők, továbbá az ingatlan tulajdonosok, szíves megértését és türelmét kéri.


Győr, 2022.04.28.
STRABAG Általános Építő Kft.

Közösség